woensdag 3 oktober 2018

Dag 3


Tijdens onze terugweg maken we even tijd om het laatste verslagje te maken.

Onze laatste dag begon onder een stralende zon. Bij het opstaan maakten we onze valiezen. Opnieuw kregen we ochtendgymnastiek, dit keer van onze enthousiaste stagiaire Tine. Na het ontbijt vertrokken we terug richting strand. De kinderen mochten een half uurtje op de go-carts rijden. Sommigen vonden het leuk om de juffen of meester te vervoeren. Zowel de kinderen als de leerkrachten genoten hiervan.

We hebben ook enkele schelpen verzameld waarmee we in de klas aan de slag zullen gaan. Goed spoelen en laten drogen is al een klein huistaakje. Na onze inspanningen werden we beloond met een lekkere maaltijd, broodjes met heerlijk beleg.

De bus werd geladen met onze bagage en we konden vertrekken naar het Visserijmuseum waar de gidsen ons opwachtten voor een leerrijke en boeiende rondleiding. We leerden wat meer over de verschillende soorten vissen, het leven als visser en sommigen zagen zelfs een heus krabbengevecht!

Het was een fijne driedaagse met flinke kinderen, fijn gezelschap, leuke activiteiten en mooi weer!
Ook wij als leerkracht hebben genoten en zijn fier op onze lieve kinderen.

Ook nog even dit, bij de kamercontrole hebben we gemerkt dat er nog wat kledij en schoenen achterbleven zonder naam. We nemen deze mee naar school en zullen deze morgen of maandag laten rondgaan. Indien u zelf merkt dat er per ongeluk iets in de valies zit dat niet van uw zoon of dochter is, mag je dit terug meegeven naar school.

Binnenkort verschijnen alle foto’s van alle leerkrachten op onze scholenwebsite.

Groetjes van alle leerkrachten.
3 opmerkingen:

  1. Bedankt om de voorbije drie dagen zo goed voor onze kinderen te zorgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt voor de meer dan geweldige driedaagse!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de goede zorgen! Het was een zeer geslaagde zeeklas!

    BeantwoordenVerwijderen