dinsdag 2 oktober 2018

Dag 2

Deze ochtend zijn we actief gestart met ochtendgymnastiek. Na een aantal zumba-dansjes waren we volledig klaar voor de nieuwe dag! We hadden vandaag opnieuw geluk... Deze ochtend voelden we een aantal regendruppels, maar nadien klaarde de hemel op. Joepie!

Na een lekker ontbijt werden de groepen vandaag opnieuw gesplitst. De rollen werden omgedraaid. De ene groep vertrok met de tram richting de Doornpanne, terwijl de anderen naar de zee wandelden. Er was veel wind, maar dat bedierf de pret niet.

In de namiddag beleefden we heel wat waterfun. We gingen zwemmen in het subtropisch zwembad 'Sunparks'. Alle glijbanen werden uitgetest en goedgekeurd. De kinderen hadden de tijd van hun leven! Nadien wandelden we terug naar de Hoge Duin. Moe maar voldaan gingen we naar onze slaapkamer. Daar kregen we bezoek van Sien en Maria, de 'kamerinspectie'. Na enkele tips waren alle kamers in orde en verdienden ze een medaille aan hun deur. Ondertussen bracht de postbode jullie brieven, kaartjes en cadeautjes naar Oostduinkerke. De kinderen genoten van jullie liefdevolle tekstjes.

Het avondmaal heeft ons ook gesmaakt, aardappelen met worst en appelmoes, jammie!

Vervolgens kwam het hoogtepunt van de dag, de pyjamafuif. Iedereen trok zijn of haar pyjama aan, ook de juffen en meesters deden mee. We genoten van de optredens van alle klassen en nadien volgde een tof fuifje. Ook de klassiekers zoals de macarena, de polonaise en gangnam style kwamen aan bod.

We sloten de avond opnieuw met meditatie af. We waren volledig ontspannen om rustig naar bed te gaan. Enkele kinderen vielen hierbij zelfs al in slaap 😋.

We hopen dat de kinderen allemaal een goede nachtrust hebben om morgen onze laatste dag te beleven. Er staan nog enkele leuke activiteiten op de planning.

Morgen kunnen jullie je kapoenen terug in de armen sluiten.

Fijne avond,

het zeeklasteam


3 opmerkingen:

  1. Het ziet er vree wijs uit. Geniet morgen nog van jullie laatste dag! Groetjes aan de Beerveldse bende. De ouders van Thiebe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de verslagjes, heel leuk om te kunnen volgen en het ziet er fantastisch uit! Groetjes aan Seppe en de rest van Beervelde en Lochristi!

    BeantwoordenVerwijderen